De Koopvaardij

Verkocht

Bezoek nu het hoogwaardige appartementencomplex aan de Piushaven

Middenin het centrum van Tilburg aan het populaire Piushavengebied wordt een hoogwaardig appartementencomplex gerealiseerd, genaamd De Koopvaardij. Een uniek complex wat de binnenstad verbindt met dit havengebied. Door de gehele transformatie van deze omgeving ontstaat er een prachtig nieuw woongebied op een toplocatie aan het water.

Het appartementencomplex De Koopvaardij biedt een grote diversiteit aan qua woningafmetingen en prijzen. Tel daar het prachtige uitzicht over het Piushavengebied bij op en dit wordt een fantastische nieuwe plek om te wonen!

Beeld Home Koopvaardij Intro

Blijf op de hoogte van de nieuwste projecten

Wij houden je graag op de hoogte van nieuwe aantrekkelijke projecten. Laat hier je gegevens achter dan ontvang je van ons de nieuwsbrief.

Plan bezichtiging

De Piushaven

De Piushaven, een voormalig industrieel havengebied, wordt steeds verder ontwikkeld tot een levendig woongebied dat aansluit op het stadscentrum van Tilburg. De Piushaven heeft veel te bieden qua activiteiten en evenementen op en rondom het water.

Type Woning Stadszicht

Het centrum

Het centrum van Tilburg is volop in ontwikkeling. Verschillende winkelgebieden staan met elkaar in verbinding. Overdekte winkelcentra wisselen af met spannende slenterstraatjes vol boetiekjes en bredere winkelstraten. Het centrum van Tilburg laat meteen de veelzijdigheid zien. Verschillende musea, winkels, horeca, filmhuizen, poppodia en parken zorgen voor een unieke samensmelting van het verleden, heden en toekomst.

Type Woning Piushaven

Woningen in de Koopvaardij

Type Stadszicht

Licht appartement met uniek zicht over de binnenstad

Vanaf: € 539.000,-

Type Koopvaardijstraat

Luxe appartement met uitzicht over de Piushaven en het centrum

Vanaf: € 489.000,-

Type Piushaven

Uniek uitzicht op al het moois van Tilburg

Vanaf: € 619.000,-

Ligging