New Korvel | wlvastgoed

New Korvel

Verkocht

Twee moderne stadsvilla’s aan de Trouwlaan in Tilburg.

New Korvel II bestaat uit twee moderne stadsvilla’s aan de Trouwlaan. Het worden comfortabele, eigentijdse woningen met een eigen parkeerplaats, berging en een ruim terras.

In een prachtig woongebied staat deze karakteristieke woning, met drie verdiepingen, gelegen in de binnenstad. Deze ruime eensgezinswoning is flexibel, en naar eigen smaak, in te richten. Zowel de begane grond- als eerste verdieping zijn geschikt om als keuk- en woonruimte in te richten. Er is een mogelijkheid voor een ruime leefkeuken en ook als thuiswerkplek is deze woning uitermate geschikt.In totaal telt de woning 3 slaapkamers, 2 toiletten en 1 badkamer.

Je hebt een eigen parkeerplaats op het binnenterrein en groot balkon met veel zonuren. Het is aangesloten op de woningen van ‘NewKorvel’ en is een grondgebonden woning. Op loopafstand van theater en andere ‘centrumfaciliteiten’, een stadsgevoel in een rustige leefomgeving.

Achterkant Metboom

Interesse?

Wilt u meer informatie over deze aantrekkelijke woningen? Laat uw gegevens achter, dan nemen onze makelaars spoedig contact met u op.

Inschrijven

Woningen in New Korvel

New Korvel 2

Twee moderne stadsvilla’s aan de Trouwlaan in Tilburg.

Vanaf: € 355.000,-

New Korvel 1 Trouwlaan

Comfotabele, eigentijdse split level woning aan de Trouwlaan in Tilburg.

Vanaf: € 275.000,-

New Korvel 1 Korvelseweg

Comfotabele, eigentijdse split level woning aan de Korvelseweg in Tilburg.

Vanaf: € 295.000,-

Ligging