New Korvel 2 | wlvastgoed

New Korvel 2

Moderne stadsvilla’s in het centrum van Tilburg.

Twee moderne stadsvilla’s aan de Trouwlaan in Tilburg.

New Korvel II bestaat uit twee moderne stadsvilla’s aan de Trouwlaan. Het worden comfortabele, eigentijdse woningen met een eigen parkeerplaats, berging en een ruim terras.

In een prachtig woongebied staat deze karakteristieke woning, met drie verdiepingen, gelegen in de binnenstad. Deze ruime eensgezinswoning is flexibel, en naar eigen smaak, in te richten. Zowel de begane grond- als eerste verdieping zijn geschikt om als keuk- en woonruimte in te richten. Er is een mogelijkheid voor een ruime leefkeuken en ook als thuiswerkplek is deze woning uitermate geschikt.

In totaal telt de woning 3 slaapkamers, 2 toiletten en 1 badkamer. Je hebt een eigen parkeerplaats op het binnenterrein en groot balkon met veel zonuren. Het is aangesloten op de woningen van ‘NewKorvel’ en is een grondgebonden woning. Op loopafstand van theater en andere ‘centrumfaciliteiten’, een stadsgevoel in een rustige leefomgeving.

Overzicht

Aantal type woningen
2 stadsvilla's
Woonoppervlakte
Tot 130 m2
Prijs
Vanaf € 355.000 v.o.n.

Boek nu een bezichtiging

Wij laten jou graag de woning zien en geven je vervolgens alle benodigde informatie. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Plan bezichtiging

Woningen in New Korvel

New Korvel 1 Korvelseweg

Comfotabele, eigentijdse split level woning aan de Korvelseweg in Tilburg.

Vanaf: € 295.000,-

New Korvel 1 Trouwlaan

Comfotabele, eigentijdse split level woning aan de Trouwlaan in Tilburg.

Vanaf: € 275.000,-

Ligging